great things
are built
with
the best people.

GREAT THINGS
ARE BUILT
WITH
THE BEST PEOPLE.

SINDS 1997

onderdeel van
CARL STAHL GMBH.

Wij staan er als Carl Stahl Benelux niet alleen voor. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Duitsland en bestaat al sinds 1880. Wereldwijd hebben wij meer dan 1100 collega’s verdeeld over 70 vestigingen. Elke vestiging heeft zijn eigen specialiteit.

BENELUX VESTIGING

In 1997 is onze vestiging Carl Stahl Benelux B.V.  opgericht als groothandel in roestvast staalkabel en kunststof touwwerk voor de industrie en de watersport. Binnen de watersport zijn wij gespecialiseerd in het leveren van materialen voor superjachten.

In de loop der jaren zijn wij ons ook gaan richten op de bouw door de grote vraag naar zowel mooie, duurzame veiligheidsnetten als klimhulpsystemen voor groene gevels Sinds 2014 ontwerpt, levert en monteert de  projecten afdeling veiligheidsnetten en groene gevels.

Cs.rigging

CS.RIGGING is in 2015 opgericht als dochteronderneming om ook de particuliere watersporters te voorzien van de beste materialen én een  perfecte tuigage service. Op de website www.cs-rigging.com kunt u meer lezen over deze afdeling. 

wij staan altijd voor u klaar

kantoorruimte

Carl Stahl Benelux B.V. is gevestigd in Zaandam. Vanuit ons kantoor hebben wij contact met onze klanten en partners. U bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie of een kopje koffie. 

Aansluitend is onze werkplaats en magazijn te vinden. Hier produceren wij producten, doen wij de gewenste voorbereidingen, maken wij producten op maat en monteren deze.

Op deze manier hebben wij een efficiënt werkomgeving gecreëerd, bieden wij een snelle levering, en kunnen wij van A tot Z gegarandeerd kwaliteit leveren.

Het team van Carl Stahl

Carlos
Carlos
Directeur
Jennifer
Jennifer
Marketing Manager
Abdel
Abdel
Monteur
Coen
Coen
Werkvoorbereider
Floris
Floris
Hoofd montage
Joost
Joost
Sales engineer
Joost
Joost
Splits specialist
Kai
Kai
Accountmanager
Kim
Kim
Calculatie / projectmanager
Timo
Timo
Hoofd werkplaats
Tim
Tim
Boekhouder
Tjerk
Tjerk
Logistiek manager
Rino
Kabelspecialist

Wij luisteren en denken graag met u mee.

CONTACT