great things 
are built
with
the best people.

onderdeel van
CARL STAHL GMBH.

Wij staan er als Carl Stahl Benelux niet alleen voor. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Duitsland en bestaat al sinds 1880. Wereldwijd hebben wij meer dan 1100 collega’s verdeeld over 70 vestigingen. Elke vestiging heeft zijn eigen specialiteit.

Carl Stahl
BENELUX VESTIGING

In 1997 is onze vestiging Carl Stahl Benelux B.V.  opgericht als groothandel in roestvast staalkabel en kunststof touwwerk voor de industrie en de watersport. Binnen de watersport zijn wij gespecialiseerd in het leveren van materialen voor superjachten.

Sinds 2014 ontwerpt, levert en monteert de projecten-afdeling veiligheidsnetten en klimhulpsystemen voor groene gevels 

Cs.rigging

CS.RIGGING is in 2015 opgericht als dochteronderneming om ook de particuliere watersporters te voorzien van de beste materialen én een  perfecte tuigage service. Op de website www.cs-rigging.com kunt u meer lezen over deze afdeling. 

Carl stahl
benelux
staat altijd
voor u klaar

Carl Stahl Benelux B.V. is gevestigd in Zaandam. Vanuit ons kantoor hebben wij contact met onze klanten en partners. U bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie of een kopje koffie. 

Het team van Carl Stahl Benelux

Carlos
Carlos
Algemeen
Directeur
Carlos is algemeen directeur van Carl Stahl Benelux, maar ook actief met de verkoop van kabelnetten voor de projecten-afdeling.
Jennifer
Jennifer
Marketing  
Manager
Jennifer zorgt er voor dat alle mediakanalen tip top in orde zijn. Haar doel is er voor zorgen dat de klant altijd centraal staat.
Joost
Joost
Sales engineer
Handel
Joost is verantwoordelijk voor de handels-afdeling en gespecialiseerd in de industriële toepassingen van onze materialen.
Coen
Coen
Senior werkvoorbereider
Projecten
Coen bereidt alle projecten voor en is hét aanspreekpunt van de uitvoerders en onze monteurs. Hij is tevens de vraagbaak op technisch gebied.
Floris
Floris
Hoofdtuiger
CS.RIGGING
Floris heeft ontzettend veel praktische ervaring op het gebied van tuigage. Jaarlijks werkt hij op ruim 400 zeilboten.
Lars
Verkoop-adviseur
CS.RIGGING
Lars is een adviseur in hart en nieren en een fervent zeiler. Hij helpt de klant graag verder op het gebied van verstaging en lijnen .
Joost
Joost
Splits-specialist
Productie
Joost is dé splits-specialist. Elke touwsoort weet hij te bewerken op een professionele manier. Hij laat het je graag zien.
Kai
Kai
Verkoop-adviseur
Handel
Kai is de vriendelijke man die je aan de telefoon krijgt en je graag adviseert over (de mogelijkheden van) onze producten.
Tjerk
Tjerk
Logistiek manager
Magazijn
Tjerk is één brok ervaring. Het magazijn is zijn domein. Hij zorgt er voor dat de voorraad op peil is en de orders verstuurd worden.
Timo
Timo
Tuiger / Splitser
Carl Stahl
Timo weet ontzettend veel van onze producten voor de superjacht industrie. Hij heeft al op veel kleine en grote jachten getuigd. Daarnaast is hij een ervaren splitser. 
Tim
Tim
Financial
Controller
Tim is de man van de cijfers en verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren. Alles kloppend krijgen is zijn doel.
Jeffrey
Kabel-specialist
Productie
Jeffrey is onze allrounder in de werkplaats. Met unieke en uitdagende kabelproducties maak je hem blij en gaat hij stralen.
Gregory
Monteur
Carl Stahl
Grergory is onze monteur. Hij is technisch en weet als geen ander onze projecten perfect tot uitvoering te brengen.
Sil - Carl Stahl
Sil
Junior tuiger
CS.RIGGING
Sil is onze junior tuiger met een passie voor zeilen en een allrounder op watersportgebied. 
Jij?
Werkvoorbereider / projectleider
Projecten
De projectenafdeling groeit en Coen heeft een collega nodig voor het voorbereiden van de projecten. Bekijk de vacature hier.

Wij luisteren en denken graag met u mee.

CONTACT