Over ons.

great things
are built
with
the best materials.

Bij Carl Stahl geloven wij dat je met de beste materialen de meest geweldige, mooie en unieke dingen kunt creëeren. Van kleine tot grote projecten. Daarom leveren wij alleen de beste materialen.

Carl Stahl is specialist op het gebied van kunststof touw, RVS kabels en kabelnetten. Zowel custom-made, op rol, seriewerk als enkele stuks.

Sinds 1997

In 1997 is onze vestiging Carl Stahl Benelux B.V.  opgericht als groothandel in roestvast staalkabel en kunststof touwwerk voor de industrie en de watersport. Binnen de watersport zijn wij gespecialiseerd in het leveren van materialen voor superjachten.

Sinds 2014 ontwerpt, levert en monteert de projecten-afdeling veiligheidsnetten en klimhulpsystemen voor groene gevels.

Onderdeel van
Carl Stahl GMBH
.

Wij staan er als Carl Stahl Benelux niet alleen voor. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Duitsland en bestaat al sinds 1880. Wereldwijd hebben wij meer dan 1100 collega’s verdeeld over 70 vestigingen. Elke vestiging heeft zijn eigen specialiteit.

Onze gespecialiseerde dochterondernemingen

powerhouse homepage

Carl Stahl Green Walls

Carl Stahl Green Walls is ontstaan uit onze liefde voor een meer duurzame wereld. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan het creëren van verticale tuinen door heel Nederland en België.
rvs kabelnetten sportkooi

Carl Stahl Architectuur

Carl Stahl Architectuur is in 2014 ontstaan met als doel om in 2022 20 miljoen levens te hebben gered. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan veilige leefomgeving door heel Nederland en België.
Najiba in NORDICS - Mooring Yachts - photo by Tom van Oossanen

Mooring Yachts

Door de jaren heen hebben wij duizenden landvasten geproduceerd en wereldwijd geleverd voor de superjacht industrie. Het duurde een paar jaar voor wij besloten ons liefde voor de yacht industrie uit te breiden en Mooring Yachts op te richten. 

CS.RIGGING

CS.RIGGING is in 2015 opgericht als dochteronderneming om ook direct de particuliere watersporters te voorzien van de beste materialen én de perfecte tuigage service.

Wij staan voor u klaar

Carl Stahl Benelux B.V. is gevestigd in Zaandam. Vanuit ons kantoor hebben wij contact met onze klanten en partners. U bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie of een kopje koffie. 

Het team

Carlos - Carl Stahl
Carlos
Algemeen
Directeur
Carlos is algemeen directeur van Carl Stahl Benelux, maar ook actief met de verkoop van kabelnetten voor de projecten-afdeling.
Jennifer - Carl Stahl
Jennifer
Marketing  
Manager
Jennifer zorgt er voor dat alle mediakanalen tip top in orde zijn. Haar doel is er voor zorgen dat de klant altijd centraal staat.
Joost - Carl Stahl
Joost
Sales engineer
Handel
Joost is verantwoordelijk voor de handels-afdeling en gespecialiseerd in de industriële toepassingen van onze materialen.
Coen - Carl Stahl
Coen
Senior werkvoorbereider
Projecten
Coen bereidt alle projecten voor en is hét aanspreekpunt van de uitvoerders en onze monteurs. Hij is tevens de vraagbaak op technisch gebied.
Floris
Hoofdtuiger
CS.RIGGING
Floris heeft ontzettend veel praktische ervaring op het gebied van tuigage. Jaarlijks werkt hij op ruim 400 zeilboten.
Lars - Carl Stahl
Lars
Verkoop-adviseur
CS.RIGGING
Lars is een adviseur in hart en nieren en een fervent zeiler. Hij helpt de klant graag verder op het gebied van verstaging en lijnen .
Challa - Carl Stahl
Joost
Splits-specialist
Productie
Joost is dé splits-specialist. Elke touwsoort weet hij te bewerken op een professionele manier. Hij laat het je graag zien.
Isabelle profielfoto (2) - Carl Stahl
Isabelle
Verkoop-adviseur
Handel
Isabelle is de commerciële spil van de handel die de klant graag adviseert. Ze is gespecialiseerd in de industriële toepassingen van onze materialen.
Tjerk - Carl Stahl
Tjerk
Logistiek manager
Magazijn
Tjerk is één brok ervaring. Het magazijn is zijn domein. Hij zorgt er voor dat de voorraad op peil is en de orders verstuurd worden.
Timo - Mooring Yachts
Timo
Tuiger / Splitser
Carl Stahl
Timo weet ontzettend veel van onze producten voor de superjacht industrie. Hij heeft al op veel kleine en grote jachten getuigd. Daarnaast is hij een ervaren splitser. 
Tim
Financial
Controller
Tim is de man van de cijfers en verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren. Alles kloppend krijgen is zijn doel.
Tim
Werkvoorbereider / projectleider
Projecten
Tim bereidt alle projecten voor. Met zijn technische kennis gaat hij uitdagingen niet uit de weg.
Sil
Junior tuiger
CS.RIGGING
Sil is onze junior tuiger met een passie voor zeilen en een allrounder op watersportgebied. 
Carlo profielfoto
Carlo
Kabel-specialist
Productie
Carlo is de allrounder in de werkplaats. Hij maakt unieke en uitdagende kabelproducties waar je blij van word!
Erik profielfoto Carl Stahl Benelux
Erik
Sales Engineer
Projecten
Erik is actief in de verkoop op de projecten-afdeling en geeft graag advies over onze veiligheidsnetten en klimhulpsystemen.

Wij luisteren en denken graag met u mee.

CONTACT