RVS Kabelnetten

Roestvast stalen kabelnetten

X-TEND® is een roestvast stalen kabelnet met verschillende toepassingsmogelijkheden. Het net bestaat uit losse RVS kabels die middels klemmen met elkaar verbonden zijn. De kabels vormen zich net als een webnet. Op deze manier ontstaat een maasvormig, transparant, sterk en vormvrij spannet.

De kabels van het net worden standaard uitgevoerd in de diameter 1, 1.5, 2, 3 of 4 mm. De standaard maaswijdte varieert van 18 t/m 300 mm. De kabeldikte en de maaswijdte zijn afhankelijk van het gebruik en de toepassing. De flexibiliteit en de sterkte van ons systeem, maakt dat de netten overal inzetbaar zijn.
rvs kabelnetten

Europees

Sinds 1990 ontwikkelt en fabriceert Carl Stahl de RVS kabelnetten onder Europese omstandigheden in een eigen fabriek in het Duitse Süssen.
europese fabriek

Kwaliteit

De RVS kabelnetten zijn van RVS Aisi316 (ook wel 1.4401 of A4 kwaliteit). Deze kwaliteit kunnen wij door middel van certificaten 100% garanderen.
kwaliteit

Kennis

Onze technische collega's adviseren u graag over de mogelijkheden van de netten en helpen daarnaast graag bij het uitwerken van het project.
Kantoor Carl Stahl in Zaandam

Service

Onze montageteams monteren op een veilige en vakkundige manier de RVS kabelnetten op locatie. We reizen vooral door heel Nederland en België.
service

Geometrie

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken. Zo kan elke gewenste afmeting gerealiseerd worden.

Bij grote afmetingen worden de netten op een onzichtbare manier aan elkaar gekoppeld. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

rvs kabelnetten

Compleet

De netten worden compleet op maat geleverd met de nodige rijgkabel en klemmen. Indien nodig leveren wij de rondgaande spankabels of rvs buizenframes. Ook kunnen wij alle benodigde gereedschappen uit voorraad leveren zodat u het zelf kan monteren. Wij helpen u altijd met het leveren van de juiste materialen.
X-TEND_Produktdetail3

Mazen

Standaard zijn de kabelnetten verkrijgbaar in verschillende maaswijdten en diameters. Elke toepassing vraagt om een ander type net. Vraag ons naar de mogelijkheden

Maaswijdten Carl Stahl Benelux x-tend
MW x MH
1 mm 1.5 mm 2 mm 3 mm 4 mm
18 x 31 x x


20 x 35 x x


25 x 43 x x


30 x 52 x x


35 x 61 x x


40 x 69 x x x x
50 x 87 x x x x
60 x 104 x x x x
70 x 121 x x x x
80 x 139 x x x x
100 x 173 x x x x x
120 x 208 x x x x x
140 x 242 x x x x x
160 x 277 x x x x x
180 x 312 x x x x x
200 x 346 x x x x x
300 x 519 x x x x x
400 x 692 x x x x x

Kleuren

De naturel RVS kleur is de meest populaire kleur, maar we hebben ook gekleurde kabelnetten. De kabels van de netten zijn er standaard in zwart, blauw, groen, rood, brons/goud en wit. De klemmen zijn naturelkleurig of zwart. Op verzoek kunnen wij ook andere kleuren leveren.
gekleurde kabelnetten rvs net carl stahl
blauw kabelnet gekleurd rvs net

Veiligheidsnetten

Door de sterkte van de netten worden onze netten veelvuldig toegepast in onderstaande toepassingen. Klik op onderstaande links om meer te lezen op onze gespecialiseerde pagina www.carlstahl-architectuur.nl

Groene gevels

Onze spankabels en netten worden veelvuldig gebruikt als klimhulp voor groene gevels. Bezoek onze gespecialiseerde pagina www.carlstahl-greenwalls.nl
powerhouse homepage
groene wand diamant apeldoorn Carl Stahl Green Walls
groene gevels

great things
are built
with
the best materials
.

Neem
contact op

Bel ons op +31 (0)75 631 85 36 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar benelux@carlstahl.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Project met kabelnetten?

    Heeft u een project waar u kabelnetten in wil toepassen? Bekijk onze website www.carlstahl-architectuur.nl voor nog meer informatie, referentieprojecten, de montage of vraag advies aan onze adviseurs van de projectenafdeling.
    CONTACT