levens redden
met kabels en netten.

LEVENS REDDEN MET KABELS EN NETTEN.

ons doel:

IN 2022 >
20.000.000 LEVENS REDDEN PER JAAR

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van VEILIGHEIDSNETTEN.

BALUSTRADES

modern en tijdloos

Balustrades zijn altijd uniek in afmetingen, maar vooral in detail. De kabelnetten geven balustrades een industriële en moderne look en zorgen voor een veilige leefomgeving. De balustrades zijn onder te verdelen in twee types.

balustrades met horizontale spankabels

Vaak worden balustrades van horizontale spankabels voorzien. Het is een transparante invulling en de kabels zijn sterk genoeg om personen op te vangen. Vooral voor balustrades in openbare gebieden is deze invulling een duurzame en goedkope oplossing om de hekwerken te beveiligen.

balustrades met kabelnetten

  • Steeds vaker wordt het de standaard om balustrades te voorzien van kabelnetten. Hierbij worden de kabelnetten afgespannen tussen randkabels of tussen frames. Het is een transparante invulling, duurzaam en sterk genoeg om te voldoen aan de hoogste eisen. 

HEKWERKEN

duurzaam en sterk

Hekwerken met een invulling van kabelnetten zijn duurzaam en sterk. Daarnaast is de transparantie hoog en het gewicht erg laag.

Door deze eigenschappen kunnen relatief grote overspanningen gerealiseerd worden. De industriële en moderne “look” maken het af. De netten zijn voor voor zowel binnen- als buitensituaties geschikt.

TRAPPEN EN SCHALMGATEN

voordelige oplossing

Steeds vaker wordt gekozen voor kabelnetten als schalmgat beveiliging. Het is een voordelige oplossing omdat er nagenoeg geen staalwerk nodig is en de montage snel uitgevoerd kan worden.

De RVS kabelnetten zijn een duurzame en sterke oplossing. Grote voordelen ten opzichte van andere materialen zijn de hoge transparantie. De industriële en moderne “look” maken het af.

Over het algemeen kan een net van de bovenste tot aan de onderste verdieping uit één stuk bestaan.

HORIZONTALE VAngNETTEN

grote overspanningen

Steeds vaker wordt gekozen om vides te beveiligen met een sterk en duurzaam RVS valnet. Het is een voordelige oplossing omdat er nagenoeg geen zware randconstructie benodigd is. RVS kabelnetten zijn geschikt voor grote overspanningen en ze zijn zeer transparant.

Grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld kunststof netten zijn de sterkte en de stijfheid. Het materiaal is niet met een mes door te snijden en het kan grote lasten opvangen. Daarnaast rekt het materiaal nauwelijks waardoor het altijd netjes opgespannen blijft hangen.

Stuur ons uw aanvraag

[recaptcha]


great things
are built
with
the best materials.


CONTACT