De beste
materialen

Bij Carl Stahl geloven wij dat jij de beste materialen nodig heeft om een duurzaam eindproduct te realiseren. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteit producten van hoogwaardige leveranciers. Dankzij onze grote voorraad producten kunnen wij snel leveren. Wij produceren en leveren kleine aantallen, maar ook voor seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Liefde voor productie

Carl Stahl is de leverancier van Gleistein lijnen en is bovendien gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Zo leveren wij op maat gemaakte mooring systems (landvasten) voor de watersport en superjachten, hijslijnen voor de industrie en bijzondere gesplitste lijnen voor lichtinstallaties.
Lijnen op rol in splitsparadijs - Carl Stahl

Grote voorraad

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad producten opgeslagen, zoals RVS kabels, terminals en lijnen. Dankzij onze efficiënte logistiek hebben wij een snelle levering. Wij produceren en leveren kleine aantallen, maar ook seriewerk. Hierdoor kunnen wij iedereen voorzien van de juiste, gewenste producten.

Over Gleistein

Gleistein Ropes is in 1824 opgericht in Bremen in Duitsland. Zijn staan bekend om het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoge kwaliteit lijnen en is daarmee ook vooruitstrevend op het gebied van lijnen technologie. Carl Stahl werkt al jaren nauw samen met Gleistein en mag zich ook met trots de hoofddealer noemen. 

Toepassingen

Zeerailing op zeilboot - CS.RIGGING

Watersport winkels

Lijnen worden veelal gebruikt in de watersport wereld. Door ons grote voorraad, diverse lijnen en inhouse splitser, ben je bij ons aan het juiste adres.

Sea Eagle II - photo by Tom van Oossanen - Mooring Yachts
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van custom-made landvasten en aanverwante producten voor superjachten. Kijk voor meer informatie op www.mooring-yachts.com.
Lijnen - Carl Stahl

Industriële lijnen

In de industrie en machinebouw worden veelal industriële hijslijnen gebruikt. Door ons worden ze geheel op maat geproduceerd, zowel in enkele stuks als in seriewerk.

great things
are built
with
the best materials
.

Neem
contact op

Bel ons op +31 (0)75 631 85 36 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar benelux@carlstahl.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Catalogi

  Image Watersport Stainless - Carl Stahl

  Carl Stahl Stainless

  Image Watersport Blue Wave Marine - Carl Stahl

  Blue Wave
  Marine

  Image Watersport GeoMarine - Carl Stahl

  Gleistein
  Geomarine

  Gleistein GeoYacht catalogus afb

  Gleistein
  GeoYacht

  Image Watersport Gleistein Splitsboek - Carl Stahl

  Gleistein
  Splitsboek

  CONTACT