Over ons.

great things
are built
with
the best materials.

Bij Carl Stahl geloven wij dat je met de beste materialen de meest geweldige, mooie en unieke dingen kunt creëeren. Van kleine tot grote projecten. Daarom leveren wij alleen de beste materialen.

Carl Stahl is specialist op het gebied van kunststof touw, RVS kabels en kabelnetten. Zowel custom-made, op rol, seriewerk als enkele stuks.

Sinds 1997

In 1997 is onze vestiging Carl Stahl Benelux B.V.  opgericht als groothandel in roestvast staalkabel en kunststof touwwerk voor de industrie en de watersport. Binnen de watersport zijn wij gespecialiseerd in het leveren van materialen voor superjachten.

Sinds 2014 ontwerpt, levert en monteert de projecten-afdeling veiligheidsnetten en klimhulpsystemen voor groene gevels.

Onderdeel van
Carl Stahl GMBH
.

Wij staan er als Carl Stahl Benelux niet alleen voor. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Duitsland en bestaat al sinds 1880. Wereldwijd hebben wij meer dan 1100 collega’s verdeeld over 70 vestigingen. Elke vestiging heeft zijn eigen specialiteit.

Onze gespecialiseerde dochterondernemingen

powerhouse homepage

Carl Stahl Green Walls

Carl Stahl Green Walls is ontstaan uit onze liefde voor een meer duurzame wereld. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan het creëren van verticale tuinen door heel Nederland en België.
rvs kabelnetten sportkooi

Carl Stahl Architectuur

Carl Stahl Architectuur is in 2014 ontstaan met als doel om in 2022 20 miljoen levens te hebben gered. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan veilige leefomgeving door heel Nederland en België.
Najiba in NORDICS - Mooring Yachts - photo by Tom van Oossanen

Mooring Yachts

Door de jaren heen hebben wij duizenden landvasten geproduceerd en wereldwijd geleverd voor de superjacht industrie. Het duurde een paar jaar voor wij besloten ons liefde voor de yacht industrie uit te breiden en Mooring Yachts op te richten. 
Turkey Carl Stahl

CS.RIGGING

CS.RIGGING is in 2015 opgericht als dochteronderneming om ook direct de particuliere watersporters te voorzien van de beste materialen én de perfecte tuigage service.

Wij staan voor u klaar

Carl Stahl Benelux B.V. is gevestigd in Zaandam. Vanuit ons kantoor hebben wij contact met onze klanten en partners. U bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie of een kopje koffie. 

Het team

Carlos - Carl Stahl
Carlos
Algemeen
Directeur
Carlos is algemeen directeur van Carl Stahl Benelux, maar ook actief met de verkoop van kabelnetten voor de projecten-afdeling.
Jennifer - Carl Stahl
Jennifer
Marketing  
Manager
Jennifer zorgt er voor dat alle mediakanalen tip top in orde zijn. Haar doel is er voor zorgen dat de klant altijd centraal staat.
Joost - Carl Stahl
Joost
Sales engineer
Handel
Joost is verantwoordelijk voor de handels-afdeling en gespecialiseerd in de industriële toepassingen van onze materialen.
Coen - Carl Stahl
Coen
Senior werkvoorbereider
Projecten
Coen bereidt alle projecten voor en is hét aanspreekpunt van de uitvoerders en onze monteurs. Hij is tevens de vraagbaak op technisch gebied.
Floris - Mooring Yachts
Floris
Hoofdtuiger
CS.RIGGING
Floris heeft ontzettend veel praktische ervaring op het gebied van tuigage. Jaarlijks werkt hij op ruim 400 zeilboten.
Challa - Carl Stahl
Joost
Splits-specialist
Productie
Joost is dé splits-specialist. Elke touwsoort weet hij te bewerken op een professionele manier. Hij laat het je graag zien.
Tim profielfoto - Carl Stahl
Tim
Werkvoorbereider / projectleider
Projecten
Tim bereidt alle projecten voor. Met zijn technische kennis gaat hij uitdagingen niet uit de weg.
Isabelle profielfoto (2) - Carl Stahl
Isabelle
Verkoop-adviseur
Handel
Isabelle is de commerciële spil van de handel die de klant graag adviseert. Ze is gespecialiseerd in de industriële toepassingen van onze materialen.
Timo - Mooring Yachts
Timo
Production
Manager
Timo weet ontzettend veel van onze producten voor de superjacht industrie. Hij heeft al op veel kleine en grote jachten getuigd. Daarnaast is hij een ervaren splitser. 
Tim - Mooring Yachts
Tim
Financial
Controller
Tim is de man van de cijfers en verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren. Alles kloppend krijgen is zijn doel.
Erik profielfoto Carl Stahl Benelux
Erik
Sales Engineer
Projecten
Erik is actief in de verkoop op de projecten-afdeling en geeft graag advies over onze veiligheidsnetten en klimhulpsystemen.
Kjeld - CS.RIGGING - Carl Stahl
Kjeld
Verkoop-adviseur
CS.RIGGING
Kjeld is de spil in het web van CS.RIGGING. Hij geeft jouw met veel plezier advies op het gebied van zeilen en is een kei in de planning. 
Nieuwe collega profielfoto
Darren
Monteur
Projecten
Darren is ongelooflijk handig en monteert op locatie onze kabelnetten en klimhulpsystemen. Dit doet hij voornamelijk met zijn montage wederhelft, Leandro.
Nieuwe collega profielfoto
Leandro
Monteur
Projecten
Leandro is de andere helft van het gouden duo. Ook hij weet als geen ander kabelnetten en klilmhulpsystemen te monteren op locatie.
Nieuwe collega profielfoto
Menno
Tuiger
CS.RIGGING
Menno is tuiger bij CS.RIGGING en komt met veel plezier in haven bij jou aan boord splitsen, masten inspecteren of jouw nieuwe verstaging erop zetten.
Nieuwe collega profielfoto
Lex
Production
medewerker
Lex is onze werkplaats productie medewerker. Hij is een echte all rounder en zet zich in voor alle afdelingen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle pakketten op tijd worden verstuurd.

Wij luisteren en denken graag met u mee.

CONTACT