Kabels als ophangsysteem

Foto ©EeStairs - Hans Morren

Kabels als ophangsysteem

RVS kabels zijn sterk, duurzaam en zijn naar wens extra stug of bijzonder buigzaam. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende type kabel en verbindingsmogelijkheden op voorraad. Zo kunnen wij de per toepassing de ideale kabel aanbieden, van zonneschermen en displays tot aan balustrades.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Beste kwaliteit
Wij werken met staalkwaliteit AISI316, de hoogst gekwalificeerde corrosie vaste staalkabel soort.
Efficiënte productie
In ons eigen aangesloten werkplaats, produceren wij zelf de kabelsamenstelling.
Grote voorraad
In ons magazijn hebben wij een grote voorraad producten opgeslagen, zoals RVS kabels, terminals en lijnen.
Snelle levering
Dankzij onze grote voorraad en efficiënte werkplaats en logistiek hebben wij een snelle levering.

I-SYS®

Het roestvaststaal spankabel systeem

I-SYS® is een roestvaststaal spankabel-systeem met een breed scala aan kabel- en verbindingsmogelijkheden. De kabels kunnen voorzien worden van verschillende soorten RVS eindterminals. Zo kan een kabel worden voorzien van RVS draadeinden, gaffels, ogen, eindstops of een combinatie hiervan. De kabels zijn verkrijgbaar in de diameters variërend van 2 tot 26 mm en met de constructies 1x19, 1x37, 7x7 en 7x19. Carl Stahl adviseert u graag over de benodigde kabel. De kwaliteit en de veelzijdigheid van het I-SYS® systeem maken dat wij u voor elke toepassing de juiste kabel kunnen leveren.

Materiaal

Het I-SYS® systeem van Carl Stahl is een zeer compleet en uitgebreid spankabelsysteem. Het wordt continu verbeterd en doorontwikkeld. De spankabels worden onder Europese omstandigheden geproduceerd in de fabriek van Carl Stahl in het Duitse Süessen en beschikken over Europese kwaliteitscertificaten en keurmerken. Onze spankabels zijn van RVS AISI316 (Ook bekend als 1.4401 of A4 kwaliteit). Deze kwaliteit kunnen wij 100% garanderen middels certificaten.

De staal- en spankabels die wij produceren en leveren worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunnen de RVS kabelsystemen in balustrades van bruggen of trappen opgespannen worden t.b.v. de veiligheid. Lees hier meer over deze toepassing in balustrades. De kabels kunnen ook een constructieve functie hebben bij het ophangen van bepaalde objecten. Tevens worden kabels als windverbanden gebruikt. Maar ook in liften, trappenhuizen, hekwerken etc. Voor elke toepassing leveren wij een passend staalkabel-systeem.

Neem contact op met onze adviseur

Onze adviseurs helpen jou graag bij het verwezenlijken van jouw wensen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Lars op +31 (0)75 210 60 60 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar lars.hulshof@carlstahl.com en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vele toepassings
mogelijkheden

Bij Carl Stahl geloven wij dat jij de beste materialen nodig hebt om een duurzaam eindproduct te realiseren. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteit producten van hoogwaardige leveranciers. Dankzij onze grote voorraad producten kunnen wij snel leveren. Wij produceren en leveren kleine aantallen, maar ook voor seriewerk ben je bij ons aan het juiste adres.

great things
are built
with
the best materials
.

Neem
contact op

Bel ons op +31 (0)75 210 60 60 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar lars.hulshof@carlstahl.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    CONTACT